Prekjučer sam u komentaru jednog mog posta naišla na poruku moje drage kolegice blogerice Slavenke Đikić, autorice divnog bloga Knjiga inspiracija koja me nominirala za Versatile Blogger Award. Riječ je o nagradi u kojoj nema natjecanja niti pobjednika i rekla bih da je to izvrsna nagrada u kojoj se odražava duh blogerskog svijeta i svih dragih entuzijastičnih ljudi koji neumorno pišu i nesebično podupiru jedni druge. Hvala ti Slavenka na ovoj nominaciji i svim osobinama koje posjeduješ, a ova nagrada im je na neki način dala ime.

O pravilima igre:

  • Zahvalite osobi koja vas je nominirala
  • Nominirajte do 15 blogera (može manje, ali ne više) i obavijestite ih
  • Podijelite sa svima sedam činjenica o sebi
  • Objavite sliku nagrade u svom tekstu i ova pravila.

Kada sam krenula u sebi nabrajati sve one koje bih voljela nominirati, putem sam naišla da su već nominirani – naravno :), tako da moje nominacije idu onima za koje sam uočila da nisu nominirani, a njihovi blogovi su vrijedni čitanja. Dakle….

Like Chocolate

stvarati, voljeti, živjeti

mirmaa

No Matter What

Little blue book

Naranča

7 kratkih stvari o meni:

Sve ili ništa

Ne volim polovična riješenja ni polovične odnose. Naginjem ili svemu, ili ničemu. Kako kada. Kad malo bolje razmislim, ništa nije uvijek ništa isto kao što ni sve nije uvijek sve. Stoga niti ne razumijem čemu birati ono između.

Volim Walta Disneya i Georga Orwella

Kakvo društvo 🙂 Ali, volim ih.

Putovanja – moja radovanja

Osjećaj kad putujem je za mene osjećaj da živim. Tada razumijem u potpunosti što znači živjeti u trenutku.

New York, New York

Moj san. Potpuno neoriginalan, ali opet moj.

Vjerujem da se može – sve

Zaista vjerujem.

Biti = prepoznati svoj smjer i ići njime

Sve manje od toga čini mi se potpuno besmislenim.

Raditi = imati smisla, učiniti nešto za druge

Radim na tome 🙂

Slavenka, hvala još jednom ❤

Posted by:33etc

Moje ime je Jana Krišković Baždarić. Imam 35 godina i autorica sam bloga 33 etc. Blog se razvio iz dnevnika dviju mladih žena. Bele i mene. Jedna je stvarna, a druga nije. Nemojte me pitati koja je koja – jer to ne znam ni ja. Na ovom mjestu možete pronaći savjete kako ići naprijed u životu, kako krenuti prema svojim snovima. Sretna Belina priča će vam svakako biti od pomoći na tom putu. Belin i svoj dnevnik volim nazivati chick lit self helpom – ženskom literaturom sa začinom samopomoćnice. Bela juri prema svojim snovima, a što reći o meni? Najjednostavnije – ja sam ona koja uvijek nešto propitkuje. Otkad znam za sebe. Ona koja paralelno čita više knjiga i traga za odgovorima. Mogu vam reći – knjige su ih prepune. Otud se razvio i Bookhelp – moj mali projekt u kojem istražujem kada i na koji način vam neka knjiga može pomoći. Ponekad im se prepustite i vjerujte onima koji su promišljali o sličnim stvarima kao i vi. Uštedjet ćete na vremenu ako su došli do nekih odgovora prije vas. Mislim da se tako pojavila i Bela – kao odgovor na neka moja pitanja. Moj uspjeh je već u tome što se još uvijek pitam tko je izmišljeni lik u cijeloj ovoj priči – ona ili ja. Naposlijetku, nije ni važno – putujemo zajedno, a odgovor na ovo pitanje doći će kad budemo spremne. Putujte s nama. Čitajte. Propitkujte. Tražite odgovore. Živite život. Makar udvoje – sigurna sam da vas je najmanje toliko 🙂

5 replies on “The Versatile Blogger Award

  1. Zahvaljujem ti se od srca za nominaciju, mnogo mi znače lepe reči s tvoje strane. I baš je divno što smo te upoznali malo bolje, a ti polovični odnosi – to ni ja nikad neću razumeti niti prihvatiti. Veliki pozdrav! 🙂 ❤

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s